sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Caraydan Kools aka Rauha aka Räyhä

Aika juoksee ja tiistaina tulee jo kaksi viikkoa Rauhalaisen kotiutumisesta.
Paljon on uuden koiralapsen kanssa ehditty tehdä ja vielä on lisää edessä.
Muutaman ekan päivän aikana Hertta piti omaa pientä jääkauttaan pennulle, eikä päästänyt tätä kovinkaan lähelle, mutta on jo lämmennyt ja nykyään Rauha saa jyrsiä Hertan takamusta ilman mitään reaktiota (satunnaisia karkuunluikkimisia lukuunottamatta).
Hertta myös kovasti on innoissaan uusista leluista ja haastaa niiden kanssa Rauhaa leikkiin.
Lahjaksi saatu herra Banaani tuntuu olevan kova juttu.

Pentu on aktiivinen tyyppi joka ei tunnu paljoa säikkyvän vaan uuden asian tullessa eteen lähtee rohkeasti tutustumaan. Ei kauheasti stressaa jäädessään yksin, mutta seuraa kuitenkin ulkona perässä.
Rysä-veljeä ollaan käyty lähettyvillä moikkaamassa ja eilen viikon Rysättömyyden jälkeen huomasi että on se veli vähän riehakkaampi tyyppi, mutta Rauha on juuri se keskiversio jota kaipasinkin, ainakin tähän mennessä.

Jo ennen kotiutumista käytiin shoppailemassa iso kovahäkki Rauhan kodiksi, mutta tuntuu että Hertta on ominut sen ja pentu nukkukoon pienemmässä pehmohäkissä. Nähtäväksi jää miten käy kun pentu kasvaa pehmohäkistä yli.

Ollaan käyty jo kerran agilityhallilla leikkimässä ja otettiin pieni pätkä perhealbumiin Rauhan käydessä ruokailemassa esteen yli. Treenaamisen aloittaminen saa vielä odottaa, mutta pitäähän sitä tutustua agin maailmaan nuorena.

Kaikenkaikkiaan kotiutuminen on sujunut mainiosti. Vain aika kertoo onko kyseessä Rauha vai Räyhä.
Rauha

Räyhä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti